VIZIJA I VREDNOSTI
Organizaciona struktura
Vizija i vrednosti
Poslovni segmenti
Godišnji izveštaj
Društvena odgovornost
BZR i zaštita životne sredine

Misija Energoprojekt Oprema a.d. je da budemo i ostanemo pouzdana i jaka kompanija u oblasti inženjeringa i izvođenja radova, kako u zemlji tako i u svetu.
Mi to postižemo:

  • Ceneći naše klijente i naše partnete. Oni nas vide kao deo sopstvenog uspeha, jer mi sagledavamo njihove potrebe i uspešno realizujemo sve obaveze koje preuzimamo.
  • Ceneći naše zaposlene. Zaposleni u Energoprojekt Opremi su ponosni što su deo našeg tima, jer mi kreiramo mogućnosti za postizanja najboljih rezultata i nagrađujemo uspeh.
  • Ceneći naše okruženje – društvo za koje i u kome radimo. Radeći odgovorno i s razumevanjem mi doprinosimo boljem kvalitetu života.

Pedest godina uspešnog poslovnog angažovanja dokazuju da smo na pravom putu. Naš cilj ostaje nepromenjen - pružiti najbolje našim klijentima, partnerima, zaposlenima i društvu u celini.  Ovaj  cilj mi ostvarujemo rukovođeni čvrsto definisanim vrednostima:

  • Kvalitet – mi kontinuirano radimo na sopstvenom razvoju, primeni najnovijih tehničko-tehnočloških dostignuća i “know-how”-a. Mi težimo da isporučimo kvalitet na najbolji mogući način.
  • Uvažavanje saradnika – mi podržavamo i podstičemo timski rad, otvorenost, iskrenost i cenimo znanje zasnovano na različitom obrazovanju i poreklu, iskustvu i stavovima.
  • Zaštita svih učesnika na projektima koje izvodimo – sprečavanje nesreća je naš beskompromisni cilj – to je aktivnost koja spašava živote.
  • Mudrost pri upravljanju projektima – mi radimo i planiramo za dobrobit kompanije, naših klijenata, naših partnerta kao i sveta u celini.

Energoprojekt Oprema © 2009 Sva prava zadržana